top of page

FAQ - Webshop

 • Verzending
  Het afdrukken en verzenden van mijn producten besteed ik uit aan "Printful". De verzendkosten bedragen 3,50 eu. Het duurt 2-7 werkdagen om een order klaar te maken. De verzendtijd bedraagt 2 -10 werkdagen.
 • Retour
  Helaas neem ik geen retouren aan. Wanneer de order niet goed is, neem dan contact met mij op.
 • Overige producten
  Wanneer je een idee hebt voor een samenwerking, schilderij,muurschildering of iets anders, neem dan contact met mij op. Ik sta overal voor open! Opdrachten die niet via Printful worden verstuurd, zoals een schilderij of muurschildering, worden afgehandeld met facturen.
 • Hoe maak jij je kunst?
  Ik schilder/teken voornamenlijk op papier, doek, hout en muren. De laatste tijd werk ik ook vaak op mijn iPad met het programma Procreate. Dan maak ik als het ware een digitaal schilderij. Als ik niet vanuit een opdracht werk, bedenk ik eerst zelf een onderwerp of beeld met een mooie betekenis. Daarna zoek ik inspiratie en combineer ik verschillende beelden en plaatjes. Soms maak ik een foto van mijzelf of iemand anders en gebruik ik dat als model. Ik begin met schetsen en stap voor stap kleur ik mijn tekening in. Meestal ben ik hier tussen de 10 en 15 uur mee bezig.
 • Wat voor kunst maak jij?
  Ik vind een heleboel verschillende dingen leuk om te doen en wil hierin ook steeds meer uitbreiden. voor nu maak ik vaak digitale kunst, op mijn iPad. Maar ik schilder bijvoorbeeld ook op muren, hout, papier en doek. Ook vind ik het leuk om bepaalde dingen oud te laten lijken, zoals een paar deuren, een muur of andere objecten.
 • wat voor materiaal gebruik je?
  Wanneer ik op mijn iPad werk heb ik natuurlijk geen materiaal nodig. Wanneer ik een schilderij op bijvoorbeeld doek maak gebruik ik vaak acryl verf van het merk “Amsterdam”. Ik koop alleen de basis kleuren (rood, geel en blauw) zwart en wit. Meestal gebruik ik ook nog okergeel. Dit meng ik overal doorheen, om mijn werken wat warmer te maken. Mijn toekomstige schilderijen wil ik wel voornamenlijk maken met olieverf. Ik ben nog aan het uitzoeken welke producten daarvoor het beste zijn.
 • Wat is jouw stijl?
  Ik ben nog heel erg bezig met het ontwikkelen van mijn eigen stijl. Ik vind het tof om nieuwe dingen te proberen en te kijken of dit werkt voor mij. Ik werk ook met allerlei kleuren, de combinatie van veel kleuren vind ik erg mooi. Ik wil vooral kunst met een betekenis maken, maar niet altijd. Ik vind het ook heerlijk om iets te maken wat ik gewoon heel mooi vind. Ik werk ook veel met het afbeelden van mensen. Dit doe ik graag omdat je hiermee makkelijk bijvoorbeeld een gevoel uit kunt drukken of een bepaalde sfeer. De combinatie met veel kleur versterkt dan zo’n bepaalde sfeer. Mijn stijl op dit moment is een combinatie van conceptueel, vrouwelijk, organisch, fotorealisme en vintage.
 • Wat voor opleiding heb je gedaan?
  Ik heb de opleiding Restauratie & Decoratie op het Cibap in Zwolle gedaan. Hier leerde ik bijvoorbeeld ondergronden voorbereiden, vergulden, met verschillende materialen werken en op verschillende materialen werken. Het is echt een ambachtelijk vak. Deze opleiding was een goede eerste stap voor mij als kunstenaar. Ik heb er wel bewust voor gekozen om geen schilderles te nemen. Op de eerste plaats wil ik echt mijn eigen ding doen en niet aan “regels” vastzitten. Ik wil iets kinderlijks en onbevangen creëren. Als ik dat eenmaal goed kan wil ik wel graag schilderles om technisch beter te worden. Het hoeft natuurlijk niet op deze volgorde, maar ik denk dat dat voor mij het beste werkt.
 • Maak je kunst in opdracht?
  Ja! Ik sta voor heel veel dingen open. Ik heb al veel muurschilderingen en portretten in opdracht gemaakt, maar voor meer conceptuele kunst sta ik ook open. Stuur me gerust een bericht, dan kunnen we erover sparren!
bottom of page